Siyah-beyazlılar son olarak arayış içinde olduğu stoper mevkisi için 2007-2008 sezonunda Aydınspor forması giyen, 25 yaşındaki Balıkesirsporlu Hakan Sofuoğlu"nu kadrosuna kattı.
Devam eden transfer dönemi hakkında açıklama yapan, Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, Aydınspor 1923"e yaptıkları transferlerin göz boyamak amacıyla yapılmadığını dile getirdi. Deniz, “Transfer dönemi boyunca sessiz ve derinden hareket ettik. Amacımız, iyi bir takım olup, sezon içinde taraftarımıza layık ve centilmence bir şekilde mücadele etmek. Transferini gerçekleştirmek istediğimiz yabancı oyuncularımız Karseladze ve Saliou için Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş"ta devreye girdi. Yabancı futbolcularımızın işlemlerinin tamamlanması için Aydın bürokrasisi ve yönetimimizle birlikte 4 koldan hareket ediyoruz” dedi. Takımın kalitesinin, sahaya çıktığında herkes tarafından görüleceğini kaydeden Deniz ; “Takımımız kampta oynadığı hazırlık maçlarıyla lige hazırlanıyor. İlk maçımızda 9 gol attık diye havaya girmiyoruz. Kendi düzeyimize yakın takımlarla oynayacağımız maçlarda gerçek gücümüzü göreceğiz” dedi.
ADNAN MENDERES"E 10 ÜSTÜNDEN 10 PUAN
Öte yandan, geçtiğimiz yıllarda Aydınspor"un maçlarını oynadığı, önümüzdeki sezon Aydın"ı Bölgesel Amatör Lig"de temsil edecek olan Aydınspor 1923"ün maçlarını oynayacağı, Aydın spor tarihinde bir çok önemli ve tarihi maça tanıklık etmiş olan Adnan Menderes Stadı"nda yeni sezon öncesi hazırlıklar devam ediyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, “Adnan Menderes Stadı, Aydın"daki futbolseverler için bir futbol mabedi. Bu yıl maçlarımızı Adnan Menderes Stadı"nda oynayacağız. Stad"daki çalışmalar Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ile Belediyemiz işbirliği içerisinde sürüyor” diye konuştu.