AYDINPOST EKONOMİ-1993 yılında Aydın'da faaliyete başlayan Astaş Çelik Kapı, sektörde dünya devi olan firmaların dikkatini çekmeyi başardı.
Çelik kapıda Avrupa'nın en büyük firmalarıyla pazarlık masasına oturan Astaş Çelik Kapı'nın ciddi rakamlarda teklif aldığı konuşuluyor.
Çelik kapı, iç kapı, mutfa ve banyo mobilyası üretiminde Sur, Astaş ve Culina markalarıyla sektörde dikkat çeken ve emin adımlarla ilerleyen şirketin Aydın'da iki, Osmaniye'de bir üretim tasisi bulunuyor. Toplam 20 bin metrekarelik alanda üretim faaliyetlerini sürdüren Pekgüzel Şirket Topluluğu'nun markası Astaş Çelik Kapı, 1993 yılında başladığı çelik kapı üretimlerinde dünyanın da en güvenli kapısı ünvanına sahip.
Sektöründe Avrupa'nın önemli firmalarından teklif aldıklarını doğrulayan Astaş Çelik Kapı Şirket ortaklarından Yalçın Pekgüzel, "Bu ticari bir sırdır. Görüşme yaptığımız doğru. Çok büyük para teklif ediliyor. Fakat henüz netleşen bir şey yok. Anlaşma sağlandığında kamuoyuyla paylaşmayı düşünüyoruz. Dünyanın en güvenli çelik kapısını üreten firmayız" diye konuştu.