Bir yandan kongreye dönük çalışmalar yapan, diğer yandan takıma kazandırılması düşünülen transferler konusunda girişimlerini sürdüren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören"in ilk hedefinin Bursasporlu Sercan olduğu ifade edildi.

Bu futbolcunun transferini tamamlamak için yeşil-beyazlılarla temaslarını sıklaştıran Demirören"in, takas da dahil olmak üzere çeşitli alternatifler üzerinde durduğu vurgulandı. Kongre öncesinde bu oyuncuyu transfer ederek sükse yapmak isteyen siyah-beyazlı kulübün patronunun; bu transferin gerçekleşmemesi durumunda ise yabancı bir futbolcuya yöneleceği öğrenildi.

Tello topun ağzında
Ancak bu kez yabancı kontenjanı konusunda bir sıkıntı yaşanacak. Delgado"nun dönme olasılığı nedeniyle şimdiden bir yabancıyla vedalaşmanın hesaplarını yapan Beşiktaş, yeni bir yabancı karşısında ikinci sıkıntıyla daha karşı karşıya kalacak. Delgado"nun hazır dönmemesi durumunda sözleşmenin dondurulma süresi sezon sonuna kadar uzayacak, ya da Arjantinli futbolcu kiralanacak. Bunun dışında da gidecekler arasında listebaşı olarak Tello görünüyor. Şilili futbolcunun da her an takımdan ayrılabileceği belirtildi.
Öte yandan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam"ın, devre arasındaki transferler için kaynak yaratacağı gerekçesiyle Sercan Yıldırım"ın Beşiktaş"a verilmesine sıcak baktığı belirtildi. Başka kulüplerin de devrede olması, transfer sürecini uzatıyor./milliyet