ELDE edilen çifte şampiyonlukta büyük payı olan Beşiktaş"ın Şilili yıldızı Rodrigo Tello, aldığı ücretin yükseltilmesini isteyince krize yol açtı. İstanbul"a çağırdığı menajerleri aracılığıyla yönetimden zam isteyen Tello"nun talebi kabul edilmedi, yönetim tecrübeli oyuncuya rest çekti.

Siyah beyazlı kulübün Dış İlişkiler Sorumlusu olan Mario Berk ile masaya oturan Tello"nun menajerleri Şilili için geçen yıl alınan paranın üç katını istedi.
Tello"nun menajerleri Jorge Mendes ve Luis Correia, “Takıma en çok katkısı olan Tello"dur. Fakat yeni sezonda görüyoruz ki kadroya girmesi bile zor olan oyuncular, futbolcumuzun iki katı ücrete imza atıyorlar. Tello, müthiş bir performans gösterdi. Geçen sezonki şampiyonlukların kahramanı. Bu nedenle aldığı paranın arttırılmasını istedik. Aksi takdirde başka kulüplerle temasa geçeceğiz” diyerek son sözlerini söylediler. Berk ise durumu hemen Başkan Yıldırım Demirören"e iletti.

Başkan çılgına döndü

Tello"nun aldığı parada geçen sezon iyileştirmeye gittiklerini belirten ve adeta çılgına dönen Demirören, “Kendisinden çok memnunuz. Ama geçen sezon kendisine istediği parayı verdik. Şampiyonluk primlerini de ödedik. Alacağı tek kuruş parası yok. Sezon başlamadan bizim karşımıza para isteği ile menajerlerini çıkarması çok ayıp. Kimseye hakkı olan paranın dışında ücret ödeyemeyiz. Beğenmeyene, kapı orada” diyerek Berk"ten düşüncelerini Tello"nun menajerlere iletmesini istedi.

Demirören"in, takım içindeki dengeleri bozmamak için Tello"nun aldığı 1 milyon 300 bin dolarlık ücrete zam yapmaya yanaşmadığı ve Şilili"ye anlaşamamaları halinde “Ya oynarsın ya da çeker gidersin” demeye hazırlandığı öğrenildi.
Tello"nun menajerleri ile yöneticiler hafta içinde bir kez daha görüşecekler