PAZARTESİYE gelmeden önce pazar gecesine dönelim.. F.Bahçe-Beşiktaş maçında hakeme tepki gösteren Beşiktaşlı yöneticilere “Oturun yerinize, adam gibi maç seyredin” diye uyarıda bulunan başkan Aziz Yıldırım"ı rahatsız eden isimlerden biri de kendi asbaşkanı Mahmut Uslu"ydu..

Uslu ilk yarı boyunca maçın tansiyonuna kendisini kaptırarak Şeref Tribünü"nün yanındaki yönetim locasından sahaya müdahalelerde (!) bulundu.. Hemen her kararda ayağa fırlayıp hakeme, federasyona ve hatta kendi oyuncularına bile eleştiriler yapan Uslu"yu oturduğu yerden yan gözle izleyen Yıldırım, devre arasında ilk iş olarak Uslu"nun bulunduğu locaya gitti.. Yıldırım"ın burada Uslu"yu sert biçimde uyararak “Adam gibi maç seyret” dediği öne sürülüyor.. Ancak bu bilgi, yönetim kaynaklarınca teyit edilmedi.. Ancak, Yıldırım"ın loca ziyaretinden sonra Uslu"nun ikinci yarıda çok daha sakin bir biçimde derbi maçını izlediği de gözlerden kaçmadı..

"İNÖNÜ"DE BÖYLE Mİ YAPTILAR?"

BU durum, yönetim kurulu toplantısında da gündeme geldi.. Asbaşkanlar Ali Yıldırım ve Murat Özaydınlı"nın olayı hatırlatmaları üzerine sinirlenen Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu"yu "son kez" uyardı.. “Böyle şeyler yapmayın kardeşim, dikkatli olun” diyerek söze başlayan Yıldırım, “İnönü Stadı"ndaki ilk maçta Beşiktaşlı yöneticiler bize gayet medeni davrandılar.. Misafirperverlik yaptılar.. Hiçbir problem yaşamadık, adam gibi gittik, adam gibi geldik.. Şeref Tribünü"nde bir durum olsa, gerektiğinde ben zaten duruma müdahale ediyorum.. Ben Beşiktaşlı yöneticilere kızıyorum, ama kendi yöneticimiz olarak sen ayağa kalkıp, bağırıp çağırınca başkasına söyleyecek sözümüz kalmıyor.. Sen niye orada durmadan bağırıp çağırıyorsun, şov mu yapıyorsun? Ne o öyle her pozisyona itiraz, "sarı kart" diye bağırmalar.. Sanki hakem seni duyacak! Bir daha görmeyeyim.. Eğer kendini çok kaybediyorsan, bundan sonra maça filan gelme, olsun bitsin.. F.Bahçe olarak herkese örnek teşkil etmeliyiz.. Durup dururken ortamı germen bize yakışmıyor” ifadelerini kullandı..

"Evinden aldırırım" hâlâ unutulmadı

YÖNETİMDE ciddi bir uyarı alan Mahmut Uslu"nun "sabıkası" kabarık.. Geçen yılki G.Saray derbisinde Haldun Üstünel ile sözlü tartışma yaşayan Uslu yüzünden Üstünel ile Aziz Yıldırım arasında çirkin bir diyalog yaşanmıştı.. Üstünel, Yıldırım"a “Şu Mahmut"a söyle, artık küfretmesin.. Yoksa bu gece onu evinden aldırırım” demiş.. “Sen de kim oluyorsun? Asıl ben seni evinden aldırırım” karşılığını almıştı..

F.BAHÇE Başkanı tarafından bir süre tribüne gelme yasağı konulan Mahmut Uslu, bazı maçları stada kadar gelmesine rağmen F.Bahçe TV"den izlemek zorunda kalmıştı..

Vatan