Windows Live MessengerWindows 7 ile beraber, varsayılan olarak gelen uygulamalararasında. Yazılım sayesinde, çevrenizdekilerleiletişim kurmak, eskisinden daha kolay veeğlenceli. Aynı zamanda verimli de.

Tıkla, Windows Live Messenger indirmek için tıklayın.

Geliştirilen arabirim sayesinde mesajlaşmak, hem daha keyifli hem de daha geniş seçeneklere sahip. Öyle ki; HD web kameranız ve uygun bağlantınız varsa, görüntülü ve sesliiletişimin en yeni hizmetlerinden de yararlanabiliyorsunuz.

Microsoft'un Facebook'a yaptığı yatırımın ardından gelen işbirliği sayesinde,Facebook'taki arkadaşlarınızla olan mesajlaşmalar da Windows Live Messenger'a dahil edilmiş durumda.

Böylece, tarayıcı açmanıza gerek kalmadan, Facebook'un modern olmayan arabirimi yerine Windows Live Messenger üzerinden Facebookarkadaşlarınızla sohbet etmek, çok daha keyifli olacaktır.

Sosyal medyayı takip edin

Yazılım sayesinde, mesajlaşmaya ek olarak sosyal paylaşım sitelerinde olan biteni takip etmek de mümkün.

Hesaplarınızı Windows Live Messenger'a kaydederek, yeni mesajlardananında haberdar olabilirsiniz. Bunun için, klasik olan uzun ve ince tasarım yerine geniş tasarımı kullanmanız gerekiyor.

Windows Live Messenger'ın bir diğer özelliği de Hotmail e-posta hesabınız hakkında kolaylıklar sunması.

Yeni gelen e-posta için anında haber olmak, tek tıklamada Gelen Kutusu'na gitmek veya yeni mesaj yazmak gibi seçenekler, size zaman kazandıracaktır.

Mesajlaşma yazılımlarında güvenlik, çok önemli bir konu. Windows Live MessengerICQ'yu devirerek teslim aldığı birincilik bayrağını taşıyalı epey uzun zaman oldu.

İnternet servislerinde Microsoft'a kök söktüren Google'ın ürünü olan  Google Talk bile mesajlaşma konusunda Windows Live Messenger ile yarışacak konuma gelemedi.

Bu süre içinde elde ettiği deneyimlerle, kullanıcılara çok daha güvenli birmesajlaşma hizmeti sunan yazılım, bu işlemleri son derece basit bir arabirimde sunarak yeni başlayanlar için bile önemli koruma sağlıyor.

Mobilde bile Windows Live Messenger

Mobil kullanıcılar da artık, Windows Live Messenger'ın hizmetlerini akıllı telefonlarından kullanabiliyorlar.

iPhone uygulaması bile mevcut olan yazılımı, dilediğiniz her yerde kullanmanız mümkün.

Bilgisayarınızın bir köşesinde duran bu yazılımın en güncel halini yükleyerek, sunduğu imkanlardan sonuna kadar faydalanmanızı tavsiye ediyoruz.

Windows Live Messenger  için ne dediler=.

(ShiftDelete.Net)