Kuşkusuz günümüzün en fazla kullanılan anlık mesajlaşma programı Whatsapp... 7'den 70'e her kesimin akıllı telefonunda bulunan bu uygulama ile hızlı mesajlaşmak 'hayal' olmaktan çıktı.

Çağın getirdiği teknolojik gelişimler, küçüldükçe küçüldü ve sonunda taa cebimize kadar girdi.

Sürekli güncellemeleriyle kullanıcılarının karşısına çıkan Whatsapp, yeniliklerine aralıksız devam ediyor. Program, son güncellendiğinde kullanıcılara 'hikaye' özelliğini sundu. Artık, İnstagram'da olduğu gibi rehberinizde ekli olan kullanıcıların durumlarını hikaye kısmından incelemek mümkün.

Daha birçok yenilik getireceği konuşulan Whatsapp'ın güncellemeleri ise merakla bekleniyor. Şu anda ücetsiz olarak kullanılan bu programın, önümüzdeki dönemlerde ücretli hale geleceği ise söylentiler arasında...

Yetkiliden açıklama

Wall Street Journal'a röportaj veren WhatsApp Operasyon Direktörü Matt Idema, "Gelecekte, şirketlere ücret uygulamayı düşünüyoruz" sözlerine yer verdi. Wall Street Journal'ın aktardığına göre, bir milyardan fazla kullanıcıya sahip popüler mesajlaşma uygulamasına, kurumsal iletişimle ilgili yeni özellikler eklenecek. WhatsApp'ın resmi blogundaki bültene göre de, kullanıcıların WhatsApp'taki büyük şirketlere ait hesaplarla daha kolay iletişim kurması adına eklemeler yapıldığı belirtildi.