Kuşadası"nda internet üzerinden ağına düşürdüğü küçük yaştaki çocukları web kamerasıyla soyan ve taciz eden internet sapığı sonunda yakalandı. Zanlı, savcının talimatıyla polis tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, bir sapığın son bir ay içerisinde internet yoluyla küçük yaştaki çocukları web kamerasıyla taciz etmesi üzerine Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Son olarak 9 yaşındaki A.U. ve A.N.G. isimli çocukların ailelerinin savcılığa yaptığı başvuru üzerine polis tarafından kapsamlı bir araştırma başlatıldı. Küçük yaştaki çocukları internet ortamında web kamerasından tehdit ederek çırılçıplak soyan ve cinsel tacizde bulunan zanlının tespiti için araştırma yapan polis ekipleri, teknik imkanlarla internet sapığının kimliğini tespit etti. Saat: 16.10 sıralarında kimliği belirlenen 22 yaşındaki A.İ."nin yaşadığı yeri tespit eden polis, düzenlediği operasyonla zanlıyı gözaltına aldı.
Zanlı A.İ."nin yakalanması ile aileler rahat bir nefes alırken, olayla ilgili polis tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.