CHP Genel Başkanlığından istifa eden Deniz Baykal"a ait olduğu iddia edilen görüntüleri internet ortamına "Web Fatihi" takma adını kullanan biri tarafından konulduğu ileri sürülürken, bu takma adı kendisinin kullandığını ancak konuyla bir ilgisinin olmadığını belirten şahıs Bursa Emniyet Müdürlüğüne başvurdu. Söz konusu kişi, Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda kimlik tespiti yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Dün sabaha karşı adının Hüseyin E. (45) olduğu öğrenilen bir kişi, Fomara Caddesi"nde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasına gelerek nöbetçi müdür ile görüşmek istediğini bildirdi. Müdürlükte görevli polisler tarafından nöbetçi müdür ile görüştürülen Hüseyin E, kendisinin internette "Web Fatihi" takma adını kullandığını belirtti.

Baykal"a ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili ye ralan haberlerde sürekli "Web Fatihi" isminin gündeme geldiğini ifade eden Hüseyin E, internette kendisinin suçlandığını ancak kendisinin bu olayla ilgisinin olmadığını söyledi.

Görüntüleri sadece izlediğini bunun dışında bir suçunun olmadığı yönünde ifade verdiği öğrenilen Hüseyin E, Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkililerince yapılan kimlik tespitinin ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Milliyet