Hande Yener uzun bir aradan sonra önceki akşam Taksim Bronx’ ta sahne aldı. Taksim sokaklarını dar olması nedeniyle konser vereceği mekana motosiklet üzerinde gelmeyi tercih eden Hande Yener "İşe geldim. Postacı geldi" diyerek espiri yaptı.

Eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvarıyla kendisini dinlemeye gelenlere seslenen Hande Yener’ e sahnede danscılar eşlik etti.

Dansı ve sesiyle salonu dolduranları eğlendiren Yener, yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Yener, sözü geçtiğimiz günlerde evlenen Demet Akalın’dan açtı. Daha önce kavgalı olduğu Akalın’ la arası düzelen Yener, "Düğün hayırlara vesile oldu. İlişkilerimiz ilerledi. En büyük aşklar nefretle başlar. Bizimkisi de öyle oldu" diye konuştu.

Gittiği konserlerde sahne kıyafetleri olay olan Hande Yener bu duruma, " Kumaşlar beni çok kapladığı zaman hareket edemiyorum. Bu benim rahat olmamı dansımı etkiliyor. O yüzden şortlar, mayolar giyiyorum. Sebebi bu yani" diyerek giyim tarzına açıklık getirdi.

Yaz aylarının gelmesiyle bikinili yakalanan ünlüler hatırlatılan Yener, "Ben genellikle gizli yerleri tercih ediyorum. öyle görüntüler vermeyi sevmiyorum. Ama vucuduma da güveniyorum" dedi.