Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren sarı-lacivertli takımın futbolcusu, son 3 haftada aldıkları yenilgilerle camialarını üzdüklerini ifade ederek, "Bu maça çıkmadan önce aramızda konuştuk, önemli olan 3 puandı. Zor da olsa, belki iyi oynamadık, belki kaybedebilirdik, ama iyi mücadele ederek 3 puanı aldık. Aklımızda olan buydu. İnşallah dönüm maçımız olur ve kazanarak devam ederiz" diye konuştu.

"TARAFTARLARA YALVARIYORUM, BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR"

Seyircisiz yaptıkları maçlarda büyük sıkıntı çektiklerini ifade eden Volkan, taraftarlarının eksikliğini fazlasıyla hissettiklerini belirterek, "Onlardan rica ediyorum, hatta onlara yalvarıyorum, bir daha bizi yalnız bırakmasınlar" dedi.

Volkan, "Onlarsız biz futbol oynayamıyoruz. Onların sesi olmadan. Onlar bizim kulağımızmış, bunu daha iyi anladık. Her maçı bir Galatasaray, Beşiktaş veya Avrupa Ligi maçları gibi ciddiye alarak, stada gelip doldursunlar. Onlardan isteğim bu. Bizi yalnız bırakmasınlar" diye konuştu.

Can Bartu Tesisleri"nde futbolcuların diyalogları ve ortamla ilgili bir soruya da Volkan, "Kötü gidişten dolayı bu tarz şeyler bence gelişiyor. Çok iyi anlaşıyoruz. Skorlar, bunun arkasında birşeyi arattırıyor. Baltayı vururken biraz daha dikkat etmek lazım. Belki insanlar hata yapmış olabilirler. Belki bu anlamda cahillik de olabilir bu. Bir topluluğu kaybetmek için üstüne gitmek gerekmez.

Fenerbahçe topluluğu olarak atlatacağımıza inanıyorum" dedi.

Son dakikalarda Özer"in çizgiden çıkardığı ve Ankaragücü oyuncularının gol olduğuna dair itirazda bulundukları pozisyonu görmediğini de ifade eden Volkan, "Ama Ankaragücü"nün golü verilmediği yönünde tartışmalar oluyor. Onların attığı 2. golden önce bence Bilica"ya faul var. Ama futbolun içinde hata oluyor" diye konuştu. - milliyet