Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Ziraat Türkiye Kupası'da Yeni Malatyaspor'a yenildikleri maçın ardından Antalya'da yaptıkları kampın, ikinci yarıdaki çıkışlarını başlattığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi radyosuna telefonla bağlanarak, açıklamalar yapan Volkan, Malatya'dan Antalya'ya gitmelerinin kendileri için çok iyi olduğunu vurgulayarak, ''Yeni Malatyaspor maçından sonra İstanbul'a gelseydik, belki buralarda olamayabilirdik. Malatya'dan Antalya'ya gitmemiz, bizi buralara taşıdı'' dedi.

Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan milli kaleci, şöyle konuştu:

''Antalya'nın güneşini teneffüs ettik, kampta çok güzel bir çalışma ortamı vardı. Antalya kampı öncesi takımdaki oyuncuların bu kadar birbiriyle sohbet ettiği, 'Kötüyüz, buradan kalkıp devam etmeliyiz' gibi konuşmaların olduğunu görmemiştim. Antalya'da bir hafta en iyi şekilde hazırlandık. Herkes bulunduğu ortamdan çıkmak için elinden geleni yapmak istediği için Fenerbahçe buralara gelmiştir.''

''NE YAPTIĞINI BİLEN BİR TAKIM OLDUK''
Volkan Demirel, ligin ilk yarısında takım olma yolunda olduklarını belirterek, ''Şu an her şeyiyle ayakları yere basan, ne yaptığını bilen bir takımımız var'' diye konuştu.

Antalya kampından sonra kendilerine arka arka 2-3 galibiyet gerektiğini dile getiren Volkan, ''Antalya ve Trabzonspor galibiyetlerinin getirdiği kazanma isteğiyle diğer maçlarımızı da galip bitirdik. Çok zor ama her maça final gözüyle baktığımız için 18'de 18 galibiyet almak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, milli takım arasının kendilerini nasıl etkileyeceğiyle ilgili bir soru üzerine, dün takım arkadaşlarıyla beraber idmana çıktığını hatırlatarak, ''Orada arkadaşlarlar 'Tam zamanında milli maç arası geldi' dediler. Çünkü ağır maçlardan çıktık. Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarını ikinci yarılarda kazandık. En iyi şekilde kendimizi toparlayarak, milli takımdan sonra da kaldığımız yerden devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

MİLLİ MAÇ
Volkan Demirel, bu akşam A Milli Takım kampına katılacağını belirterek, Türkiye'nin Avusturya ile 29 Mart Salı günü yapacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçını da değerlendirdi.

Milli takımın istenmeyen sonuçlar aldığını, ancak hedeflerinden kopmadıklarını kaydeden Volkan, ''Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek istiyoruz. Türkiye orada olması gereken bir ülke. Oraya gitmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Beklenmeyen Almanya ve Azerbaycan mağlubiyetleri ufak kazalardı, bizi yolumuzdan saptırmadı'' diye konuştu.