Ziraat Türkiye Kupası"nda Bursaspor"a 3-1 yenilmesine rağmen yarı finale yükselen Fenerbahçe"de kaleci Volkan Demirel"den önemli açıklamalar geldi.

Sarı-Lacivertliler"in başarılı file bekçisi 90 dakika sonunda öncelikli olarak maçın bir değerlendirmesini yaparak, “Yarı finale çıkmak güzel. İstanbul"daki maçtan 3-0 avantajımız vardı. Ama bu şekilde turu geçmeye sevinmememiz gerek. Çok kötü oynadık. Eğer maçın başında yakaladığımız fırsatları değerlendirsek maç bu duruma gelmezdi. Bana göre bu0 maçtan ders çıkarıp bundan sonraki maçlarda ona göre sahaya çıkmalıyız. Bu mücadele ve yenilen goller bize yakışmadı. Biraz da 3-0"ın rahatlığı vardı. Bu rahatlık bizi kötü etkiledi. Ama yine iyi ki bu maçta karşılaştık bunlarla. İleriki zamanlarda çok önemli maçlarımız var. Çünkü bu maçta avantajımız vardı. Benden başlayarak yedekte oturanlar hatta İstanbul"da olanlar, teknik heyet ve herkes taşın altına elini sokmalı. Büyük hedeflerimiz var. Bu şekilde ilerleyemeyiz. Ligde, kupada ve Avrupa Ligi"nde bu hedeflere en iyi şekilde oynayarak, konsantre olup Fenerbahçe formasına yakışır şekilde ulaşmalıyız” diye konuştu.

"TUR GİDİYOR DİYE KORKTUM"
Çok iyi bir rakibe karşı mücadele ettiklerine de dikkat çeken Volkan, “Bursaspor çok iyi konsantre olmuş. Hocaları ve taraftarıyla iyi bir takım. Maç sonunda onları alkışladım. Belki de yanlış anladılar. Ama tebrik etmek için alkışladım. 3-0"ı avantaja çevirmek istediler ve ilk yarıda belki biz onların yarısı kadar bile koşmadık. Ben bir ara "Tur gidiyor" diye korktum. Ama Güiza attı ve bir golle de olsa turu atladık. Bu sonuca sevinmememiz lazım. Bizim bu maçtan dersler çıkarmamız lazım” dedi.