F.BAHÇE"DE 6 aydır süren Volkan Demirel krizi nihayet sona erdi ve milli kaleci kulübüyle 4 yıllık anlaşmaya vardı. Taraflar arasında düne kadar yapılan görüşmelerin hiçbirinde orta yol bulunamazken, dün menajeriyle birlikte yönetim toplantısına katılan Volkan 4 saat süren zirvenin ardından F..Bahçe"de kalmaya ikna oldu. 6 aydır yaşanan krizin bitmesindeki en önemli etken ise hem yönetimin hem de Volkan"ın karşılıklı attığı adımlar oldu.

SARI-lacivertlilerde daha önce 1.6 milyon Euro"dan bir kuruş fazla vermem” diyen başkan Aziz Yıldırım dün yapılan toplantıda rakamı 2 milyon Euro"ya çıkardı. Başta 2.5 milyon Euro"da direten ancak “F.Bahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalarım, 8 yıl takımda kalırım” diyerek ayrılmaya niyetinin olmadığını belirtip rakamı 2.2 milyon Euro"ya indiren Volkan da yönetimin son teklifi karşısında inadından vazgeçti.

A.MADRID, B.Münih ve M.City"nin de talip olduğu tecrübeli eldiven, bugün imza atıp, takımla idmanlara da başlayacak. Bu arada Volkan"ın takımdan ayrı kaldığı dönemde çalışmalarına devam ettiği ve kondisyon eksiğinin de bulunmadığı ifade edildi. - vatan