Galatasaray ile Bursaspor kulüplerinin Volkan Şen için yaptığı ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı. Cim-Bom’un 2.5 milyon euro artı Musa Çağıran teklifi geri çevrildi.

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği Volkan Şen için Bursaspor’la yapılan ilk temasta anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin yıldız oyuncu için Bursaspor’a Musa Çağıran artı 2.5 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Bursaspor ise 5 milyon euro ve bununla birlikte Musa Çağıran’ın bonservisini istedi. Görüşmelerin bu noktada tıkandığı ancak tarafların kapıları tam olarak kapatmadığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin, verdiği rakamdan yukarı çıkmak istemediği, Volkan Şen’in menajeri ile Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın konuyu bir kez daha masaya yatıracağı bildirildi. Teknik Direktör Sağlam’ın da transfere yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Koz sağlam

Volkan Şen’in, yeni sezonda Galatasaray’da oynamak istemesini koz olarak kullanmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetimin, Bursaspor’un geri adım atmasını bekleyeceği kaydedildi.