Fenerbahçe"nin milli kalecisi Volkan Demirel, Bodrum"daki tatilinden sonra dünya jet sosyetesinin "çılgınlar adası" olarak nitelendirdiği Yunanistan"ın Mikanos Adası"na gitti. Belçika güzeli Zeynep Kübra ile geçen hafta fotoğrafları Bodrum"da bir otelin plajında çekilen Volkan Demirel, bu defa da Mikanos"ta objektiflere takıldı. Sarı-Lacivertli ekiple henüz resmi sözleşme imzalamayan ve akıbeti hala belirsizliğini koruyan tecrübeli file bekçisinin Mikanos"ta tek başına tatil yaptığı, denize girip güneşlendiği öğrenildi.

Fener"e güçlü rakipler
Yeni sezon hazırlıklarının yurt dışı bölümünü, 13 Temmuz"da başlayıp 10 gün süreyle Almanya"da sürdürecek olan Fenerbahçe"ye, özel maç teklifi yağıyor. Bunların arasında, Bundesliga"nın önemli ekiplerinden olan Bayern Münih, Dortmund, Leverkusen ve Hoffenheim"ın bulunduğu belirtildi.

Burak Yılmaz: Futbolu özledim
Manisaspor"dan büyük umutlarla transfer edilen, ancak geçen sezon neredeyse hiç oynayamayan Burak Yılmaz, Christoph Daum"la birlikte şansının döneceğine inanıyor. Sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramadığını belirten Burak, “Çok çalışacağım ve kendime aşırı özen göstereceğim. Daum"un gözüne girerek, formayı kapacağım. Futbolu çok özledim. Umarım yeni sezonda her şey istediğim gibi gider ve camiaya olan borcumu öderim. Bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayacağım” dedi.

Metin Doğan yeniden başkan
Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği olağanüstü genel kurulu, dernek lokalinde yapıldı. Başkanlığa bir kez daha Metin Doğan"ın seçildiği olağanüstü kongre sonrası yönetim listesi şu şekilde oluştu: Nail Kır, Ahmet Özyavuz, Cihat Bultan, Gönül Çaylı, Muhip Gülses, Sertaç Kayserilioğlu, Ozan Sefananeoğlu, Alican Gencer, Mürşit Bilen, Recep Baysal, Rıfat Tavukçuoğlu, Cengiz Elmas, Uğur Kurtkale.- fanatik