Fenerbahçe’nin kalecisi, Manisa maçında verilmeyen gole isyan etmiş, MHK Başkanı “Maşallah ofsaytı 100 metreden görmüş, ne göz varmış” demişti. Volkan’ın, Namoğlu’na cevabı ise “Sahada değil TV’de gördüm net goldü” oldu.
 
Sarı-Lacivertlilerin Saracoğlu'nda Manisaspor ile 1-1 berabere kaldığımaçın son saniyelerinde Semih'in verilmeyen golüne isyan eden Volkan'a MHK Başkanı Yusuf  Namoğlu'ndan jet cevap gelmişti. Namoğlu, "100metre geriden ofsaytı görüyor.Maaşallah ne göz varmış" sözleriyle Volkan'a göndermede bulunmuştu. Bu durum milli file bekçininin aleyhinde ufak çaplı eleştirilere sebebiyet vermişti. 
 
“Televizyonda izledim” 
 
Yetenekli file bekçisi bunun üzerine, pozisyonu Yusuf Namoğlu'nun kastettiği gibi sahada değil, maçtan sonra televizyonda izlediğinde gördüğünü ve o yorumu da o zaman yaptığını söyledi. Tecrübeli file bekçisi, "Televizyonda taraftarın sevinci ve pozisyonun net bir şekilde gösterildiği bir görüntü var. O görüntülere bakarken 'ne olmuş' diye sorduğumda herkes 'net golmüş' dedi. Olay anını sahada görmem mümkün değildi. Pozisyondan çok uzakta bulunuyordum" şeklinde konuştu. Volkan, sözlerini "Hakemlerimiz inşallah bundan sonra karar verirken biraz daha dikkatli olurlar" ifadeleriyle noktaladı.