F.BAHÇE camiasında kaleci Volkan Demirel"le ilgili ilginç söylentiler dolaşıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve henüz F.Bahçe ile nikah tazelemeyen milli file bekçisinin Yunan kulübü Panathinaikos"la görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı öne sürülüyor. İşte, Volkan"ın her fırsatta yalanladığı, ancak camianın dilinden düşmeyen iddia:

YUNAN Panathinaikos kulübünün sezon başından beri Volkan"ın peşinde olduğu biliniyor. İddialara göre Volkan, 11. hafta Ankaraspor ile oynanan maçın bitiş düdüğü çaldıktan sonra Samandıra"ya gitmeyip kendisini bekleyen Panathinaikos"lu yöneticilerin hazırda tuttuğu özel uçakla Yunanistan"ın yolunu tuttu.

GECE 22.00"de hareket eden ve 23.30 sıralarında Atina"ya inen Volkan ve Panathinaikos"lu yöneticiler, önce yemeğe geçtiler. Daha sonra istirahate çekilmek üzere kendisine ayrılan 5 yıldızlı otele bırakılan Volkan, ertesi sabah erken saatlerde otelden alınıp Panathinaikos"un kulüp binasını ve antrenman tesislerini gezdi. “F.Bahçe tesisleri kadar olmasa da gayet iyi tesisler” dediği öne sürülen Volkan daha sonra kulüp başkanı Nikos Pateras ve yöneticilerle oturduğu pazarlık masasında kendisine önerilen 5 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon 750 bin Euro"yu prensipte onayladı.

F.BAHÇE BİR KANITLARSA!

VOLKAN"IN “Prensipte evet diyorum. Ama resmi bir adım atamayız. Çünkü önce kulübümle görüşmem gerekiyor. En geç ocak ayının 2. haftasında size haber veririm” diyerek Panathinaikos"a yeşil ışık yaktığı da iddialar arasında. Yunan yöneticilerle görüştükten sonra yine kendisi için hazırlanan özel uçağa binerek İstanbul"a geri dönen Volkan, bu kısa seyahatinin ardından hemen Avusturya ile oynanacak olan milli maçın kampına katılmak üzere takıma dahil oldu.

İDDİALAR böyle. Eğer bu iddialar doğru çıkarsa, o zaman F.Bahçe Kulübü harekete geçecek, Panathinaikos"u "sözleşmesi devam eden oyuncusunu ayarttığı" gerekçesiyle FIFA"ya şikayet edecek. Ancak bu görüşmeyi doğrulayabilecek sadece iki taraf var; Volkan ve Panathinaikos Kulübü yetkilileri. Sunulabilecek delil de var olduğu iddia edilen, Panathinaikos yetkilileri ve Volkan"ın birlikte çektirdikleri fotoğraflar.