Sezona, Pazar günü oynayacağı Aydın Belediye Gücü maçıyla başlayacak Bayan Voleybol Takımı, Antalyalıları maça bekliyor.

Aroma Bayanlar Voleybol 3’üncü Lig A Grubu’nda mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor. Transfer ettiği 4 yeni oyuncuyla kadrosunu güçlendiren mavi-turuncu renkli takım, Bursa DSİ’den Canan Aydın, Ankara Sultanspor’dan Kübra Ata, Gazi Üniversitesi’nden milli takım oyuncusu Gülbitti Neslişah Aktaş ve Yeni Sandıklı Belediyespor’dan Arife Soydaş yeni katılan oyuncular oldu.

SPORSEVERLERE DAVET

Takımın antrenörü Hüseyin Çalışkan, tecrübeli oyuncularla kadroyu güçlendirdiklerini kaydetti. Genç bir takım oluşturduklarını belirten Çalışkan, “Öncelikli hedefimiz play-off’a kalabilmek. Daha sonra da bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Bu yıl maçlarımızı Atatürk Spor Salonu’nda yapacağız. Sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Sezonun ilk maçında Atatürk Spor Salonu’nda Aydın Belediye Gücü’nü evinde ağırlayacak mavi-turuncu renkli takımın maçı, 23 Ekim Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.