Kamu Araştırmaları Vakfı"na bağlı, akademisyen ve kamu yöneticilerinden oluşan uzmanlar tarafından sunulan, “Kamu Yönetimi, Vizyon Eğitim Programı” Aydın"da tamamladı.
Aydın İl Özel İdaresi, İl Genel Meclis Salonu"nda yapılan eğitim seminerine, Aydın İl Özel İdaresi Birim Müdürleri, İl Müdürleri, İlçe Kaymakamları, değişik kamu kurumlarında, Özel İdare bütçesinden ödenek alan kurumlarla ilgili yetkili personel katıldı.
Programın ikinci gününde, Maliye Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Kamu İhale Kanunu” konusunda, Eğitim Uzmanı Ahmet Kılıç “Halkla İlişkiler ve İletişim” Devlet Bütçe Uzmanı Hakan Dilmen"de “İl Özel İdarelerinde Stratejik Planlama ve Performans Yönetimi ve Bütçe” hakkında sunumlarını gerçekleştirdi.
Eğitim programının son bölümüne katılan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, eğitim konusunun önemine dikkat çekerek, "Bilginin kuvvet olduğunu" vurguladı.
VALİ COŞ; “EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Konuşmasında, mevzuat değişiklikleri ve dünyadaki değişimlere değinen Coş, “Burada önemli bir çalışma ifa edildi. Zaman zaman kendimizi yenilemediğimiz takdirde, kendimizi değişim ve dönüşüme uyarlamadığımız takdirde, sıkıntı kaçınılmaz olur. Bundan böyle de eğitimlerimiz devam edecektir. Programı sunan değerli akademisyenlere, uzman arkadaşlarımıza ve siz katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
"Kamu Yönetimi,Vizyon Eğitim Programı" sonrasında katılımcılara, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından sertifika verildi.