Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo, resmi Twitter ve Facebook hesaplarından 32 MP açılır-kapanır kameraya sahip yeni cihazı Vivo V15 Pro ile ilgili bir tanıtım videosu paylaştı. Video ile beraber cihazın ne zaman tanıtılacağını da öğrenmiş olduk nihayet.

Vivo V15 Pro ne zaman tanıtılacak?

Aamir Khan'ın oynadığı Vivo V15 Pro reklamı, kısa süre içerisinde büyük ilgi gördü. Açıklanan detaylara göre Vivo'nun yeni modeli 20 Şubat'ta bizlerin beğenisine sunulacak. Vivo Nex S modeline benzeyen Vivo V15 Pro, tasarımı ile dikatleri üzerine çeken bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Açılabilir ve kapanabilir kameraya sahip ola cihaz, 32 megapiksellik selfie kamerası ile de kalitesini hissettiriyor. Sızan detaylara göre Nex S'de bulunan ekrana gömülü parmak izi sensörüne V15 Pro'da da yer verilecek.

Resmi olarak fiyatı açıklamayan Vivo V15 Pro'nun 280 dolar ile 420 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. Cihaz, resmi olarak MWC 2019 öncesinde, 20 Şubat'ta tanıtılacak. Aynı gün Samsung ailesi de Galaxy S10 serisini bizlerin beğenisine sunacak.

Bakalım hangi markanın modelleri daha fazla ilgi görecek hep beraber bekleyip göreceğiz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU