Aydın"da Bayram dönüşü bir çok kaza meydana gelirken, son 8 saat içinde meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi öldü, yaklaşık 20 kişi de yaralandı. Kazalarda yaralanan şahıslar hastanelere akın etti.
Akşam dönüş saatlerinde Aydın-Denizli, Aydın-İzmir karayolu ile Aydın merkeze bağlı değişik belde ve köylerde çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Sabah Buharkent yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Köşk Başçayır Köyü yolu Uzundere Köyü"nde meydana gelen trafik kazasında traktörün altında kalan bir kişi hayatını kaybetti.
Akşam saatlerinde Paşayaylası"ndan Aydın merkeze inmekte olan Hasan Gülten yönetimindeki 09 FN 700 plakalı otomobil virajı alamayınca dağa çarptı.
Kazada sürürcü Hasan Gülten ile birlikte otomobilde bulunan yolcular İsa Dülger, Nur Sultan Karabulut, Farma Direk, Seçil Direk ve Nesrin Yıldırım yaralandı. Aydın Devlet hastanesi"ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Öte yandan dönüş saatlerinde il genelinde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle hastaneler adeta ana baba gününe döndü. Kaza yapan yaralıların yakınlarının da hastanelere akın etmesi ile birlikte hastanelerde ciddi yoğunluk yaşandı.