Aydın Veterinerler Odası tarafından "25 Nisan Dünya Veteriner Hekimler Günü" sebebiyle düzenlenen galada il merkezi ve ilçelerde görev yapan veteriner hekimler bir araya geldi.
Didim Garden Of Sun Otel"de düzenlenen galaya Aydın Vali Yardımcısı Suphi Küsbeci, Aydın İl Tarım İl Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu ve odaya bağlı veterinerler ile veteriner hekimlerin yakınları katıldı.
Açılışta konuşan Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu, “Bu gün Tüm Dünya"da veteriner Hekimler günü kabul edildi. 165 yıldır biz Veteriner Hekimler bu günde biraya geliyoruz. Bu kapsamda oda olarak üyelerimize bir nebze olsun stresten kurtarıp güzel bir gün yaşatmak istedik. Dünyadaki kriz ortamı havyacılık sektörünü de etkiledi. Buna bağlı olarak ta bizim mesleğimizde bundan payını aldı. Özellikle Özel çalışan arkadaşlarımıza etkisi fazla oldu. Bu gecede yaşan tüm bu sorunları biraz olsun atlatma için yaptık. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Vali Yardımcısı Suphi Küsbeci de, veteriner hekimliğin zor bir eğitimden sonra yapıldığını ve ülkemiz açısından önemi yetini dile getirerek, “Ülkemizin kalkınmasında veteriner hekimlerin yapağı bilimsel çalışmalar önemli. Bu anlamda bu günlerinde yanlarında olma sevindirici. Tüm Veteriner Hekimlerin günlerini kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından geceye katılan veteriner hekimler canlı müzik eşliğinde dans ederek, günlük hayatın stresinden uzaklaşma fırsatı buldu. Gece geç saatlere kadar devam etkinlikte bir araya gelme fırsatı bulunan meslektaşlar, farklı bir gün yaşadı.