Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Kuşadası Vergi Dairesi ile Kuşadası Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen “2009 Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni “ Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonu"nda gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören törene, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Ahmet Kireç, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Vergi Dairesi Müdürü Ercan Çabuk ve Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal ile işadamları, turizmciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz"ın açılış konuşmasını yaptığı törende, Kuşadası"nda 2009 yılında Kurumlar Vergisi"nde Diana Turizm, İnternatıonal Propertıes ve Ada göz özel sağlık hizmetleri, Gelir vergisinde Joseph de Wit Cornelıs, Züleyha Durak ve Esin Sezgin, gayrimenkil gelirinde İlhan Sürücü, Emine Müjgan Dülger, Süleyman Aran ve İbrahim Erdoğan Süral, Basil Usülde ise Mehmet Erdoğan, Mehmet Barış Koyuncu ve Ayşe Köner Kuşadası"nda vergi rekortmenleri olurken, ödüllerini düzenlenen törenle aldılar.
Bu arada, törende Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan tarafından Vergi Dairesi Müdürü Ercan Çabuk ile gelir vergisi rekortmenliği elde eden oda üyelerine plaket verildi. Ayrıca, tören sonunda emekli olan Kuşadası Vergi Dairesi personelleri Gönül Ülgen ve Zeki Kutlu"ya teşekkür plaketi verildi. iha