Didim"de yaşayan Altun-Serkan Bakır çiftinin 3 çocuğundan biri olan Gökhan akraba evliliği dolayısıyla engelli olarak yaşamını sürmek durumunda kaldığı görülürken Atatürk İlköğretim Okulu 7. Sınıfta okuyan 13 yaşındaki Gökhan Bakır daha önce Belediye Başkan Kamacı ile görüşmüş ve bilgisayar isteğini dile getirmişti. Başkan Kamacı"dan söz alan ve bilgisayarını teslim alacağı günü bekleyen Gökhan sonunda bilgisayarına kavuştu.

İkinci el bilgisayarın tüm ayarlamaları yapıldıktan sonra Başkan Mümin Kamacı"nın makam odasında Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Ayhan Binay ile birlikte bilgisayarı teslim eden Başkan Mümin Kamacı “Derslerine çok çalışasın diye veriyoruz bu bilgisayarı; derslerin kötü olursa aramız bozulur, ona göre” diyerek Gökhan"a espri yaparak bilgisayarını teslim etti. Garnizon Komutanı Ayhan Binay ise, “Ben senin yaşındayken bilgisayarım yoktu, çok şanslısın, derslerine iyi çalışmalısın” diyerek öğüt verdi.

Gökhan Bakır ve annesi Başkan Kamacı"ya teşekkür ederek, zor zamanlarında Başkan Kamacı"nın maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu belirttiler. Bakır ailesinin Gökhan"nın dışında eğitim gören diğer iki evladından biri Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliğini kazanmış, diğeri ise lise 3"üncü sınıfa gidiyor. Baba Altun Bakır ise inşaatlarda iş bulursa çalıştığı öğrenilirken Annesi ise ev hanımı. Üç kardeşin de derslerinde oldukça başarılı oldukları öğrenildi./iha