Golcü oyuncu, “Trabzon"da kafam hiç rahat olmadı. Bu yüzden beklentileri karşılayamadım” dedi

Galatasaray"ın sürpriz şekilde gündemine aldığı ve kupa maçının devre arasında Başkan Adnan Polat"ın Trabzonspor Başkanı Sadri Şener"den istediği Gökhan Ünal, tatilini geçirmek için Ankara"ya giderken bordo-mavililer ile olan bağının koptuğunu söyledi.
MİLLİYET"e konuşan golcü oyuncu, “Trabzon"da artık faydalı olamayacağım. Galatasaray"ın her yönüyle bana uygun bir takım olduğunu düşünüyorum. Her şeyden önemlisi, bu takıma karşı bir sempatim olduğunu herkes biliyor” ifadesini kullandı.
Trabzon"daki dönemini anlatan Gökhan şunları söyledi:
“Benim Kayseri"deki performansım ortada. Bir Anadolu kulübünde gol krallığına ulaştım. Ancak Trabzon"da kafam hiç rahat olmadı. Hep baskı, hep stres... 15 gol, 15 asist yaptım ama yine yaranamadım. Trabzon"da futbol oynamak çok zor. Bir futbol kenti ama sizden sürekli birşeyler bekleniyor. Kaçırdığınız gol sonrası sanki stat yıkılıyor. Trabzon"da ne yazık ki kafam hiç rahat olmadı. Bu yüzden de beklentileri karşılayamadım.”
27 yaşındaki futbolcu, “Galatasaray"ın istemesi bana gurur verir. Heyecanlıyım ve bu transferin gerçekleşmesini bekliyorum. Aslında Trabzon"a gitmeden önce de Galatasaray"a gitmem söz konusuydu. Ancak yüksek bonservisim yüzünden gerçekleşmemişti. Kısmet bugüne diyelim” yorumunu yaptı.
Bu arada Gökhan Galatasaray"a transfer olursa, Trabzonspor"la bu sezon Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı için Avrupa Kupaları"nda forma giyemeyecek./milliyet