Nazlı Kız Anaokulu Aile Birliği'nce Marla Restoranda düzenlenen tanışma yemeğine Okul Müdürü Hatice Kıvrak, Öğretmenler, Okul Aile Birliği üyeleri, Öğrenci velileri ve Öğrenciler katıldı.

Yemekte konuşan Nazlı Kız Anaokulu Müdürü Hatice Kıvrak, çocuklara daha iyi bir gelecek hazırlanması gerektiğini belirtti. Kıvrak, “Eğitimde her şey öğretmen ve öğrencilerden beklenmemeli, velilerin ve çevrenin de buna katkısı olmalıdır. Başarı için okullar ve öğrenciler arasında rekabet olmalıdır. Bu rekabet öğrencilerin derslerdeki başarılarının yanı sıra davranışlarında da olmalıdır. Biz şuan da Anaokulunda olan çocuklarımıza ilköğretime hazırlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Öğretmenlerimiz konusunda uzman ve örnek öğretmenlerdir. Siz velilerimiz öğrencilerimizin okulumuza geldikten sonraki davranışlarıyla da bunu fark ettiğinize inanıyorum. Öğrencilerimizin davranışları ve eğitimlerinde gelecekleri için önemli bir rol oynadığımıza inanıyorum. Bizler elimizden gelen eğitimi ve öğretimi vererek çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Ekdal ise, okul aile birliği olarak bu yıl öğrencileri ödüllendireceklerini vurgulayarak “Değişik vesilelerle başarılı öğrenci ve ailelerini ödüllendireceğiz ki, örnek teşkil etsin ve diğer veli ve öğrencilerin şevki artsın. Ayrıca çocuklarımızın arkadaşlarının ailelerini de tanımış oluyoruz. Bugün öğrenci ve velilerimizle tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldik. Önümüzdeki dönemlerde yapacağımız etkinliklerde birlik ve beraberlik içinde olmamız dileğiyle, geceye katılan tüm velilerimize, Okul Yönetimimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ederim” diye konuştu.