Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Sultanhisar"a gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Ertuğrul Kumcuoğlu, Sultanhisar Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez kurulan iftar çadırına konuk oldu.
İftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açan vekiller, bu hizmeti ilçeye getirdiği için Belediye Başkanı Fazıl Törün"e teşekkür etti.
Ziyaret programları dolayısıyla ilçede bulunan Uzunırmak ve Kumcuoğlu"nun iftar çadırında Sultanhisarlı işadamı Şefik Çerçioğlu, Belediye Başkanı Fazıl Törün, ADÜ Sultanhisar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr Nalan Akaroğlu"yla bir araya gelmesi çadırda bulunan 300"e aşkın kişiyi memnun etti.
Burada bir konuşma yapan İşadamı Şefik Çerçioğlu, “Halkla iç içe olmak beni mutlu ediyor. Çünkü zamanında ben de büyük sıkıntılar çektim. Böyle günlerde hep aklımda olur” dedi.
Sultanhisar Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırına konuk olan MHP Aydın milletvekilleri; ilçede yapılan çalışmalar ve Ramazan ayı nedeniyle 50 yıldır yapılmayan ve bu yıl gerçekleştirilen iftar çadırında Sultanhisarlıları bir araya getirdiği için Başkan Törün"e teşekkür ederek, çalışmalarının devam etmesini istediler.