AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk Nazilli Devlet Hastanesi Acil Servisine gece yarısından sonra ziyarette bulundu. Ertürk, hastanede görev yapan doktor, hemşire, sağlıkçı ve görevli personelin hem geçmiş Kadir gecelerini hem de gelecek Ramazan Bayramlarını kutlayarak sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi.
Saat 01.45 civarında hastaneye gelen ve halen çalışmakta olan acil servis personelini ziyaret eden Milletvekili Ahmet Ertürk, hem ayakta olan hastalar ve refakatçileri ile hem de sağlık personeli ile görüştü. Doktorlar başta olmak üzere tüm çalışanlarla uzun süre sohbet eden Milletvekili Ertürk, en çok yaşanan sıkıntının hasta yakınlarının olumsuz taleplerinden kaynaklandığını öğrendiğinde “Hastalarımızın hastaneye geldiklerinde korku ve panik nedeniyle yaşadıkları heyecan neticesi bunlar doğaldır. Her hasta kültürlü ve aklıselim olmaz. Hepsini hoş karşılamak ve ikna yöntemi ile yaklaşmak gerekir. Sizler eğitimli kişiler olarak görevinizi en iyi şekilde yapmaya gayret edin. Çabalarınız elbet takdir görecektir. Sağlık alanında Nazilli ilçemiz bölgemizin gururudur. Özellikle Nazilli Devlet Hastanemiz örnek bir hastanedir. Sizlerle ve çalışmalarınızla büyük gurur duyuyorum. İnsanlarımızın zamanla yaptığınız bu zor ve özverili işi takdir edeceklerine ve sizlere bu anlamda değer vereceklerine inanıyorum” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Ertürk"e teşekkür eden hastane personeli hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra çalışmalarına devam ettiler.