Çünkü Servet ile Emre Güngör sakat, Semih Kaya da U-19 Milli Takım kampındaydı. Aslan haftaya Sivasspor"la oynayacak; derbide sarı kart gören Emre Aşık cezalı duruma düştüğü için forma giyemeyecek. Bu durumda Topal"ın partnerinin Semih olması bekleniyordu. Ancak bir kötü haber de genç stoperden geldi. 18 yaşındaki oyuncunun kampta sağ çapraz bağlarının koptuğu ve birkaç ay takımdan uzak kalacağı öğrenildi. Daha önce de benzer bir sakatlık yaşayan Semih tedavi alınırken, eldeki son alternatif uygulamaya konuldu: Sivas maçında, Hakan Balta ve Mehmet Topal stoper oynayacak.

Sivas maçı için mesaj
Son olarak Beşiktaş yenilgisiyle hayal kırıklığına uğrayan ve Şampiyonlar Ligi"ne katılmak bir yana, UEFA"ya katılma ihtimali bile tehlikeye giren Galatasaray"da, taraftarın takıma mesajı var. Webaslan.com"da yapılan ankete katılan yaklaşık 10 bin futbolsever, “Ligde son hafta Sivas karşısında ne yaparız” sorusunu yanıtladı. Yüzde 60, “Kazanırız” cevabını verirken, yüzde 31, “Yeniliriz” dedi, “Berabere biter” diyenlerin oranı yüzde 9"da kaldı.

Topal"a destek
Derbideki ilk golde topu kendi ağlarına gönderen, 2. golde de Yusuf"un pozisyonunu bozmayıp, bir de hata yapan Mehmet Topal"a takım arkadaşlarından destek geldi. Bülent hoca da öğrencisiyle görüşme yaparak, moral vermeye çalıştı.

Mağlubiyet izni bitti
Hacettepe yenilgisinin ardından takıma 2 gün izin yaptıran teknik direktör Bülent Korkmaz, Beşiktaş yenilgisi sonrası da futbolculara 1 gün izin verdi. Dünü dinlenerek geçiren Sarı-Kırmızılı ekip, Sivasspor maçı hazırlıklarına bugün Florya"da başlayacak.

Yıldızlar aranıyor
Sarı-Kırmızılı kulübün futbol altyapı seçmelerine katılım için kayıtlar başladı. 2 Haziran"a kadar sürecek kayıt işlemleri, hafta içi saat 1000-17.00, cumartesi günleri ise 09.30-12.00 arasında gerçekleşecek ve 1995-2002 arasında doğanlar başvurabilecek.

Florya"da temizlik!
Galatasaray ve Nano Girişim arasında imzalanan anlaşma sonrası Florya Metin Oktay Tesisleri ve Ali Sami Yen Stadı dün nano teknolojiyle tanıştı! Bu mekanlar, son teknolojiyi kullanan BioShield"le temizlendi ve böylece uzun süreli anti bakteriyel koruma sağlandı.- fanatik