Geçtiğimiz yıl digital single olarak çıkardığı “Sana Affetmek Yakışır “ ve “ Boş Bardak“ şarkıları ile radyoların en çok çaldığı isim olan Fettah Can, bu şarkılarla birlikte şimdiye kadar Işın Karaca, Hande Yener, Gülben Ergen, Levent Yüksel, Zeynep Casalini, Demet Akalın gibi isimlerden dinlediğimiz şarkılarını yeniden düzenleyerek, kendi yorumu ile bu albüme taşıdı.

Albümün tamamı Marşandiz Stüdyoları’nda canlı kaydedilirken, düzenlemelerde Fettah Can ve Cem İyibardakçı imzaları yer almakta. “Aklımda Kalanlar”ın mix ve masteringi ise Tarık Ceran’a ait.

Fettah Can kendi söz ve bestelerinin yanı sıra Sezen Aksu, Alper Narman ve Cansu Kurtcu ile yazdığı şarkılara da yer verdi. "Aklımda Kalanlar" albümünün fotoğraflarını Burak Ertaş çekti. Albümün kartonetini ise genç ve başarılı tasarımcı Nilşah Ağaoğlu hazırladı.

“Aklımda Kalanlar” albümünün ilk video klip şarkısı olarak “Mandalinalar” seçildi. Fettah Can, Brezilya/Rio’da gerçekleşen çekimlerde Burak Ertaş yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Fettah Can’ın ikinci stüdyo albümü “Aklımda Kalanlar” Ahmet Çelenk yapımcılığında, Dokuzsekiz Müzik etiketiyle raflardaki yerini aldı.