Galatasaray'da 'resmen' göreve başladığı açıklanmayan Karl Heinz Feldkamp, Olympiakos-Panthrakikos karşılaşmasını izlemek üzere sarı-kırmızılı kulüp adına yarın akşam Giorgos Karaiskakis Stadı'nda olacak ..

Karl Heinz Feldkamp üçüncü kez Galatasaray'da! Geçen sezon 28. haftada istifa eden Alman teknik adam, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda karşılaşacağı Olympiakos'un yarın Yunanistan Ligi'nde oynayacağı Panthrakikos karşılaşmasını Giorgos Karaiskakis Stadı'nda takip edecek ve hazırladığı raporu teknik direktör Michael Skibbe'ye iletecek. Üç gün önce Olympiakos Kulübü'ne çektiği faksta karşılaşmayı teknik ekibinden Tolga Demirtaş'ın izleyeceğini bildiren Galatasaray Kulübü, bir gün sonra Yunan ekibine ikinci bir faks geçerek maçı sarı-kırmızılı kulüp adına "resmen" Karl Heinz Feldkamp'ın takip edeceğini bildirdi. Skibbe'nin yardımcıları Boekamp ve Ümit Davala'nın görevden alınması öncesinde danışman olarak kulübe döndüğü iddia edilen Karl Heinz Feldkamp hakkında Galatasaray yönetimi resmen göreve başladığına dair sözlü ya da resmi sitesinden yazılı bir açıklama yapmamıştı.

"KALLİ İPLERİ ELİNE ALDI"
Olympiakos da resmi sitesinde Galatasaray adına bildirilen ilk ismin Tolga Demirtaş olduğunu ancak daha sonra Feldkamp'ın isminin kendilerine bildirildiğini açıkladı. Geçen sezon beraber çalıştığı Burak Dilmen'in tekrar antrenör olarak işbaşı yapmasının ardından, Alman hocanın Olympiakos maçına gidecek olması, "Kalli Florya'da iplerini yine eline aldı" şeklinde yorumlandı.