FullDeğer ürünü ile 1 yılla sınırlandırılan kasko sigortalarının “Yeni Değer Teminatını” genişleten vdf Sigorta, araçların fatura değerini sıfır araçlarda 4 yıla kadar, ikinci el araçlarda ise 3 yıla kadar uzatıyor.
 
Mevcut kasko poliçesine ek olarak sunulan FullDeğer ürünü, aracın pert olması ya da çalınması durumunda kasko poliçesinin ödediği piyasa rayiç bedeliyle aracın ilk alındığındaki orijinal bedel arasındaki farkı ödüyor.
 
Aracın sıfır ya da ikinci el fatura değerini korumaya yönelik geliştirilen FullDeğer, sıfır araçlar için 4 yıla kadar, 1-3 yaş araçlar için ise 3 yıla kadar teminat veriyor. FullDeğer sigortası, değeri 100.000 TL’ye kadar olan hususi ve hafif ticari araçlar için uygulanabiliyor.  
 
Poliçe süresince kasko zorunluluğu bulunan FullDeğer ürününde, kasko poliçesinin belirli bir sigorta şirketi ya da acenteden yapılma şartı da aranmıyor. FullDeğer ürünü Volkswagen, Audi, SEAT ve Skoda marka araç sahipleri için sunuluyor.
 
vdf Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. Volkswagen Financial Services AG’nin %51 ve Doğuş Grubu’nun %49 ortaklığında kurularak 2004 yılında faaliyete geçen vdf Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş, vdf Tüketici Finansmanı ve Doğuş Otomotiv müşterilerine standart çözümler yerine kaliteli, hızlı ve uygun fiyatlı hizmet anlayışı ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen en uygun alternatifleri sunmaktadır. vdf Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.; sektörün öncü ve lider sigorta şirketleri ile işbirliği yaparak müşterilerine geniş ürün ve hizmet yelpazesi sağlamayı amaçlamaktadır.
 
Volkswagen Grup markalarına özel sigorta ürünleri sunarak sektörde fark yaratan vdf Sigorta Hizmetleri, marka portföyüne kattığı yenilikçi ürünleriyle, 2010 itibariyle Türkiye’nin en büyük sigorta acentelerinden biri haline gelmiştir.
 
Zurich Sigorta çoklu dağıtım kanalı stratejisi ve banka sigortacılığındaki uzmanlığıyla en hızlı büyüyen hayat dışı sigorta şirketlerinden biridir. Şirket, 2010 yılında yaklaşık 231 milyon TL prim üretimi gerçekleştirmiştir. Zurich Sigorta ürünleri, arasında bölge müdürlükleri, acenteler, brokerler ve finansal kurumlar olan 1000’den fazla hizmet noktasında satışa sunuluyor.