Ayvalık'ta tatil yapan Hülya Avşar, Gülay Afşar'ın sunduğu 'Haber Merkezi Hafta Sonu' programına telefonla bağlandı.

Her sene Ayvalık'ta tatil yaptığını ve önemli kararlarını da burada aldığını anlatan Hülya Avşar, bu sene projelerde karar vermekte daha fazla bir yoğunluk yaşadığına değindi.

Televizyon gazetesinin haberine göre, değerlendirmelerinin neticesinde bazı projelerde karar kıldığına değinen Avşar, "Bir tanesi dizi projesi. Diğeri de yine televizyonda 'Panik' isimli eğlence programı. Bir tane daha olacak galiba ona daha kesin karar veremedim. Bu sene biraz yorucu geçecek galiba" dedi.

Bu sezon televizyonun kendisi için daha ön planda olacağına vurgu yapan Hülya Avşar, bunun sebebinin de televizyonu çok sevmesi olduğunu belirtti.

"Sanki orada her şey benim için çok daha hoş oluyor. Yani bütün enerjim her şeyim çok daha kolay oluşuyor. Sinerji oluşturuyoruz gibi geliyor. Onun için televizyon ömür boyu olacak benim hayatımda. Hiç bitmeyecek" diye konuşan Avşar kızı, sinema ve televizyon arasında seçim yapması durumunda da televizyonu tercih edeceğine atıf yaptı.

Televizyon sayesinde daha çok kişiye ve daha çabuk bir şekilde erişebildiğini anlatan Hülya Avşar, iki sinema filmi projesinin de bulunduğunu ancak bu konuda zaman olduğundan rahat olduğunu sözlerine ekledi.