Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın "Davos'taki Gazze" konulu panelde, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e karşı yaptığı konuşma ve medarötör ile yaptığı tartışmada kullandığı "One minute" sözünden hareketle ilahili tekbirli şarkı yapıldı.

İnternet sitelerinde İbrahim Tatlıses'in söylediği "Pala Remzi" şarkısı Başbakan Erdoğan'ın Davos"taki çıkışına uyarlandı. İnternetteki sitelerde "Tekbir aldım çıktım monşer avına" sözleri ile başlayan şarkıda, "Sarı çiçek" ilahisinden alıntılara yer verildi.

Başbakan Erdoğan için düzenlenen şarkı Başbakan"ın "One Minite" sözleri ile başlıyor. Daha sonra müzik fonu üstüne Erdoğan'ın "Sayın Peres benden yaşlısın. Sesin çok yüksek çıkıyor. Biliyorum ki sesinin bu kadar çok yüksek çıkması bir suçluluk psikolojisinin gereği. Öldürmeye gelince siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz. Öldürmeyeceksin." sözlerine yer veriliyor. Ardından şarkıya giriliyor.

Şarkının sözleri şöyle:
“Tekbir aldım çıktım monşer avına
Ben Asya'dan geldim Davos çayına
Tüm lobiler bir yiğide yüklenir
Kasımpaşalı derler onun namına
Vay vay, vay vay Tayyip
Alem Tayyip'ten razı, Alem Tayyip'ten razı
Sordum namın verdiler, Recep Tayyip dediler
Kendisi monşer değil hamasidir dediler
Tayyip monşerlere posta koyarmış
Hava alanında halk karşılarmış
Davosta tam saha peres yaparmış
Davos Fatihi derler onun namına
Vay vay, vay vay Tayyip
Alem Tayyip"ten razı, Alem Tayyip"ten razı
Sordum sarı çiçeğe, annen baban var mıdır
Çiçek dedi Derviş baba Recep Tayyip Erdoğan.”

Şarkının son bölümünde de yine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın Davos"ta Peres'e ve salonu terk ederken söylediği, “Bundan böyle Davos bitmiştir. Öldürmeyeceksin. Bunu da böyle bilesin” sözlerine yer veriliyor.

HÜRRİYET