Brezilyalı futbolcuyu bedava kiralamak istediklerini belirten Skibbe, “Bize verin. Kendini göstersin. Sonra istediğiniz rakama satarsınız” dedi. Cim-Bom öneriyi reddetti

Galatasaray"ı geçen sezon çalıştıran ve alınan kötü sonuçlar nedeniyle görevine son verilen Michael Skibbe sarı-kırmızılı takımın kampını dün ziyaret ederek Lincoln için ilginç bir öneri sundu.
Takımı Eintracht Frankfurt ile birlikte Antalya"da bulunan Alman hoca akşam saatlerinde Cim-Bom"un kamp yaptığı Concorde Oteli"ne geldi. Eski öğrencileri tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Skibbe daha sonra Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin"le bir süre baş başa sohbet etti.
Cim-Bom"la FIFA"lık olan sambacıyı kadrosuna katmak isteyen ancak yüksek maliyeti nedeniyle istediğini elde edemeyen Skibbe"nin, Lincoln"ü kiralamak için teklifte bulunduğu bildirilirken, “Lincoln"ü bize bedava kiralayın. Kendini göstersin. Yeniden vitrin yapsın ve o zaman istediğiniz rakama bir takıma satın” dediği öğrenildi. Ancak genç teknik adamın bu teklifine Sezgin"in olumsuz yanıt verdiği bildirildi.
Ayrıca önceki gece yine sarı-kırmızılı takımın kampına giden Aydın Yılmaz"ın menajeri Ahmut Bulut"a genç futbolcunun durumunun belirsiz olduğu söylendi.
Diğer taraftan transfer için Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ile yönetici Murat Yalçındağ, Almanya"da stoper işini çözmeye çalışıyorlar. Wolfsburg"lu Ricardo Costa"nın yanı sıra ismi gizlenen bazı oyuncuların da listede olduğu bildirildi. Yurt içinde Sercan Yıldırım ve Ali Turan için temaslarını sürdüren Aslan, yine sonuç alamadı./milliyet