Vakıf tarafından temin edilen kulaklık İlçe Kaymakamı Orhan Mardinli tarafından Ali Çakar"a teslim edildi.
Sultanhisar"a bağlı Atça beldesinde ikamet eden ve 6 yıldır kulaklarının duymadığı gerekçesiyle Sultanhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı"na müracaatta Ali Çakar (75) isimli vatandaşa Sultanhisar Kaymakamı Orhan Mardinli sahip çıktı. Kaymakam Mardinli"nin katkılarıyla vakıf tarafından satın alınan kulaklık bugün kaymakamlık makamında firma yetkilileri tarafından Ali Amca"nın kulağına takıldı.
Devlet her zaman çaresiz ve yoksul vatandaşın yanında olduğunu beyan eden İlçe Kaymakamı Orhan Mardinli, “Ali Amca"nın kaymakamlığımıza yaptığı müracaat değerlendirilerek, kendisinin kulaklık ihtiyacının giderilmesi kararlaştırıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından satın alınan kulaklıklar bugün burada kendisine takılıyor ve kullanma konusunda eğitim veriliyor. Bölgemizde oturan ve sosyal güvencesi olmayan düşkün ve yadıma muhtaç vatandaşlarımız varsa, her zaman bizlere müracaat edebilirler. Vakıfımızın imkanları var ve devlet her zaman muhtacın yanındadır” dedi.
Kulaklıklarının kulağına takılmasından sonra kendisine duyup-duymadığı sorulan Ali Çakar da, 6 yıl sonra ilk kez duyduğunu ifade etti. Dünyada en büyük nimetin sağlık olduğuna işaret eden Çakar, kendisine sunulan bu imkan nedeniyle başta İlçe Kaymakamı Mardinli olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.