Bu sözler, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'i 15 dakika BEKLETTİ!..
Hürriyet gazetesinin haberine göre; Antalya'da Tahtalı Dağı'na çıkmak için teleferik bekleyen Saadet Feldhohn adlı kadın, önceliğin Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve yanındakilere verilmek istenmesine tepki gösterdi.

“Siz bakansanız biz de vatandaşız. Buraya sizden önce geldik. Önce biz çıkacağız” diyen ve bir Alman ile evli olan Saadet Feldhohn sırasını vermeyince, Bakan Çiçek ve yanındakiler 15 dakike teleferik beklemek durumunda kaldı.

Kurban Bayramı tatilini Antalya"da geçiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, partililerle birlikte Kemer İlçesi'ne bağlı Tekirova Beldesi'nde bulunan 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'na çıkmak için teleferiğe geldi.
İsviçreli bir şirket tarafınrdan işletilen teleferikteki görevliler zirveye çıkmak için sıra bekleyenlere, önceliğin Çiçek, Coşkun ve Aksu'nun bulunduğu gruba verileceğini söyledi.

“SİZDEN ÖNCE GELDİK”

Sıra bekleyenler arasında bulunan ve Alman eşiyle tatile bayram tatiline gelen Saadet Feldhohn, bu karara tepki gösterdi. Hemen bakanların bulunduğu yere giden Saadet Feldhohn, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e, “Siz bakansanız biz de vatandaşız. Benim eşim Alman, kendisine ülkelerinde böyle birşeyin yaşanıp yaşanmadığını sordum. O da "Öncelik verilmesi söz konusu olmaz" dedi. Burada da böyle bir şeyin yaşanmaması gerekir. Biz vatandaşız, sizden önce geldik. İlk bizim çıkmamız lazım” dedi.

Kalabalık bir grupla teleferiğe binmeye hazırlanan Bakan Çiçek ise “Benim böyle bir talebim olmadı. Önce siz geldiyseniz buyrun siz çıkın” dedi.

Hakkını savunup sırasını vermeyen Saadet Feldhohn, eşi ve yanındakiler teleferiğe binip zirveye çıkarken, Bakan Çiçek ve yanındakiler teleferiğe binebilmek için 15 dakika bekledi.

Teleferiğe binilirken gazetecilerin görüntü almasını istemeyen Bakan Çiçek, “Tatil yapıyoruz. Lütfen sadece birkaç görüntü alıp bizi rahat bırakın” dedi.

Teleferikle Tahtali Dağı'nın zirvesine çıkan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, eski bakan Ali Coşkun'a Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz eşlik etti. Eşleriyle birlikte zirveden manzarayı seyreden bakanlar, daha sonra yine teleferikle Tekirova'ya indi.

AKSU'DAN SEÇİM AÇIKLAMALARI

Tahtalı Dağı'na çıkmayı beklerken, gazetecilere seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ise, seçmen sayısındaki artışın Yüksek Seçim Kurulu"nun alanına girdiğini söyledi. Aksu, “Daha önce bir nüfus tespiti yapılmıştı. Bu sayım seçim kuruluna da bildirilmişti. Yüksek Seçim Kurulu da anormallik olmadığını beyan etti. Türkiye yeni bir nüfus tespit sistemine geçti. Bir tuşla nüfusu bileceksiniz” dedi.

Abdülkadir Aksu, 12 büyük kentte temayül yoklamasını tamamladıklarını anlatırken, “Pazar gününden itibaren arkadaşlarımız kalan bütün illerde tespit çalışmalarını yapacak. Kısa süre içerisinde öncelikle göreve devam edecek olan belediye başkanlarımız açıklanacak. Daha sonra da boş olan yerlere aday tespit çalışmaları yapılacak. Şu anda partimizde tüm birimler bu konuda çalışmalar yapıyor” diye konuştu.