Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Aydın merkez Kadıköy köyü yakınlarında yaptırılan 600 konutluk toplu konutlara ulaşımı sağlayan yolun yağışlardan zarar görmesi nedeniyle bölge sakini vatandaşların belediyeden yardım istemesi üzerine Aydın Belediyesi harekete geçerek bölgede çalışma başlattı.
600 konutluk TOKİ konutlarında aylar önce bitirilen altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları yapılırken sökülen parke yolların daha sonra düzenlenmemesi, yolların asfaltlanmaması ve Aydın"da etkili olan yağışların ardından sökülen yol güzergahında biriken sular çevre sakinlerinin yaşantısını olumsuz yönde etkilemesi nedeniyle vatandaşların duyduğu rahatsızlıkları dile getirmesi üzerine Aydın Belediyesi hemen harekete geçerek TOKİ Evlerinin bulunduğu bölgede çalışma yapmaya başladı.
TOKİ Evlerindeki çalışmaları bizzat yerinde takip eden Aydın Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kaya ve Özel Kalem Müdürü İbrahim Gürdal, Aydın Belediyesi olarak vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.
TOKİ Evlerindeki üst yapı çalışmalarının uzun süredir gündemlerinde olduğunu kaydeden Kamil Kaya, “Daha önce alt yapı çalışmaları için kazılan yolların dolgu yapılması nedeniyle üst yapı çalışmalarını bugüne kadar beklettik. Çünkü sağlıklı bir üst yapı için dolgunun pekişmesi gerekmektedir. Diğer yandan bugüne kadar hava şartları da burada çalışma yapmamıza pek müsaade etmedi. Burada vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda bir çalışma yürüteceğiz. İnşallah çalışmalarımız bir hafta içerisinde tamamlanarak, vatandaşlarımıza daha refah bir ortam sunacağız” şeklinde konuştu.