Ankaragücü'nde Darıus Vassell transferi belirsizliğini koruyor.

Başkan Cengiz Topel Yıldırım, "Vassell transferinde bir sorun yok" demesine rağmen, Vassel'in eşinin ve menajerinin sorun çıkardığı belirtiliyor. Ankara'ya getirilen ve her konuda anlaşma sağlandığı belirtilen Vassell'in, eşi ile görüşmek üzere İngiltere'ye gitmesinden bugüne kadar 17 gün geçmesine rağmen hala bir cevap vermemesi Ankaragücü yönetimini kızdırdı.

Futbolcuya 17 gündür ulaşamayan yönetimin, menajerine ulaştığı ve iki gün içerisinde kesin bir cevap istediği öğrenildi. Ankara'ya getirilerek Vassell ile yapılan transfer pazarlığında futbolcuyla her konuda anlaşan yönetimin, eşi ve menajer sorununu çözemediği, bu yüzden Vassell'in menajerinden iki gün içersinde kesin cevap beklediği ifade edildi.

Öte yandan Ankaragücü yönetiminin, Jaba ile hiçbir görüşme yapmadığı ve takımla beraber kampta olan Mehmet Yılmaz, Metin Akan, El Yasa ve kaleci Zafer ile sözleşme imzalanmadığı ortaya çıktı. Bu gelişmeler üzerine bu futbolcuların transfer görüşmeleri yaptığı, Mehmet Yılmaz'ın ise Eskişehirspor ile görüştüğü belirtiliyor - DHA