Longtable'da sahne alan Deniz Seki'nin sahne öncesi başına gelmeyen kalmadı. Şarkıcı, alışveriş için gittiği Fransa'da önce bavullarını kaybetti ardından uçağı kaçırdı.

Geçen çarşamba Longtable'da 'mavi' konseptli bir gece ile sahneye çıkan Deniz Seki, konseri öncesi hem alışveriş yapmak hem de biraz dinlenmek için Fransa'ya gitti.

Bavul bulundu

Gardırobunu yenilemek isteyen ve bol bol alışveriş yapan Seki, konser günü Türkiye'ye dönmek için havalimanına gitti. Burada, yeni aldığı kıyafetlerinin de içinde bulunduğu bavullarını kaybeden sanatçı zor anlar yaşadı.

Bavullarını bulabilmek için çabalayan Seki, o sırada uçağı kaçırdı. Birkaç saat sonra kaybolan bavulların bir başka uçağın bagajında olduğunu öğrenen ve bavullarını geri alan Seki, bir başka uçağa binmek için bilet aldı ancak şanssızlık burada da yakasını bırakmadı. Türkiye'ye gelip konserine yetişmeye çalışan Seki'nin bineceği uçak tam dokuz saat rötar yapınca ünlü şarkıcı çileden çıktı.

Moral verdiler

Konserine son dakikada yetişen ve prova yapmaya bile vakti kalmayan Seki'nin moralini düzeltmek ise, kardeşine ve arkadaşlarına kaldı.

GÜNAYDIN