Balat Mahallesi 1 numaralı binanın önünde park halinde bulunan otomobiline sabah saatlerinde işe gitmek için binen Muzaffer Akarsu otomobilini ileri doğru hareket ettirince bir şeyi ezdiğini fark etti. 
 
Akarsu, bir valizin üzerinden geçtiğini gördü. Valizi açan Akarsu içerisinde 20 günlük bir bebek görünce şoka uğradı. Gözaltına alınan Akarsu sevk edildiği adliyeden serbest bırakıldı.
 
Polis, valizin içerisinde bebekle birlikte bırakılmış bir biberon, iki parca bebek giysisi ve bebeği bırakan annesi tarafından yazıldığı düşünülen bir not buldu. Çok kötü bir Türkçeyle yazıldığı belirlenen notta, “Deniz Çilek 08/06/2011. Bebek mejburum bırakıyorum. Para yok bilmiyorum ne yapacak. Siz bana kızma. Affet bana” yazıyordu. Polis, Haziran ayı içerisinde kız çocuğu dünyaya getiren yabancı uyruklu anneleri araştırıyor. Görevli olduğu üniversite sınavına gitmek için evden çıkarken dehşet verici olayı yaşan Muzaffer Akarsu korkunç anları VATAN’a anlattı. Akarsu, “Aracım evimin hemen önünde park edilmiş haldeydi. Aracın sağ tarafına hiç bakmadım. Meğerse oraya tekerlek altına bir valiz konulmuş. Ben valizi görmedim. Aracımı çalıştırdım, o sırada araç yalpaladı ve ben bir şeyi ezdiğimi fark ettim. Aynadan baktım arkada bir çanta gördüm. Valizdeki bebekle karşılaştım. 4 tane çocuğum var. Yeni torunum oldu. 40 günlük daha. Ben torunumun yüzüne bakamıyorum. Yanından geçerken bile kafamı çeviriyorum. Torunumun yüzüne baktıkça o bebeğim görüyorum” dedi.
 
vatan