Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, çeşitli ziyaretler ve çalışmalar için geldiği Aydın"da Aydın Valiliği"ni ziyaret etti.
Cihanoğlu Külliyesi açılışı ardından Aydın Valiliği"ni ziyaret eden Arınç"ın ziyaretine Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Ahmet Ertürk ile Atilla Koç"da katıldı.
Ziyareti için Arınç"a teşekkür eden Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Arınç"a ziyareti için teşekkür etti. Vali Coş; “Aydın"da 2010 yılı içerisinde 2.6 katrilyonluk harcama yapıldı. Aydınlıların hasretini çektiği Çine Barajı, İkizdere Barajı, hastaneler, vakıf yatırımları tamamlandı. Ziyaretinizle bize moral ve heyecan verdiniz” dedi.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise, Aydın"ı Manisa"ya yakın olmasından dolayı iyi bildiğini söyledi. 8 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Aydın"ın büyük yatırımlar aldığını belirten Arınç; “Eğitimden, sağlığa,ulaştırmadan,baraj göllerine, turizme kadar Aydın her alanda yatırım aldı. 8 yılda Aydın"a çok şeyler kattığımıza, Aydın"ın ve Aydınlının buna layık olduğuna ve yatırımlarımızın ilerleyen dönemlerde daha da artacağına inanıyoruz. İlerleyen dönemde, yaptığımızdan çok daha fazlasını Aydın"a getireceğiz” diye konuştu.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, ziyarette Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a Aydın'ın yerel ürünlerini hediye etti.