Vali Yavuz Selim Köşger, Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği’nin düzenlediği etkinlikte Dernek üyesi yazar ve şairlerle tanıştı. 
Dernek üyesi yazar ve şairlerin tanışma isteğini geri çevirmeyerek etkinliğe konuk olan Vali Köşger’e teşekkür eden Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz, “Önceki Valimiz Erol Ayyıldız zamanında Türkiye genelinde ‘Andan Menderes’ konulu bir şiir yarışması düzenlemiştik. Bu yarışmaya katılan şairlerimizin şiirleri bir kitap haline getirildi” dedi.
Yarışmadan ikincilik ödülü kazanan “Adnan Menderes” adlı şiirini okuyan Dernek Başkanı Öksüz, Vali Köşger’e poster haline getirdiği şiirini, Çanakkale Çan Belediyesi’nin hazırladığı “Allah, Kur’an-ı Kerim ve Hz. Muhammed Şiirleri Gültestesi” adlı şiir antolojisi ile Derneğin 8 yıllık faaliyetlerini kapsayan antolojiyi hediye etti.

Düzenlenen etkinlik için Aydın Yazarlar ve Şairler Derneğine teşekkür eden Vali Köşger ise, bir ülkede kültürün gelecek nesillere aktarılması için yazar ve şairlerin önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini kaydetti.

Etkinliğe Vali Köşger ve Dernek Başkanı Öksüz’ün yanı sıra Söke Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Tülay Sarayköylü ile her iki derneğe üye il genelinde yaşayan yazar ve şairler katıldı. Etkinlik, davetli şairlerin birer eserlerini okumalarıyla devam etti.

1-369.jpg2-617.jpg5-168.jpg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA