Arayanların öncelikle telefona çıkan kişinin vali olup olmadığını merak ettiğini ifade eden Aydın Valisi Coş, “telefona çıkan kişinin vali olduğunu inanan vatandaşlar önce şaşırıyor, ardından teşekkür edip varsa sorunlarını dile getiriyorlar” dedi.

İlginç uygulamaları ve icraatlarıyla tanınan Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, son uygulamasıyla vatandaşları iyice şaşırttı. Kendi kullandığı cep telefonunu vatandaşlara açan Coş, bugün sabahtan beri Ege"nin değişik il ve ilçelerinden telefon aldığını dile getirdi. Halka verdiği numaraya taşıyan telefonunu kendi yanından ayırmayan ve vatandaşların sorunlarını çözmek için böyle bir karar aldığını ifade eden Vali Coş, “Vali olsun, devlet memuru olsun hepimiz bu makamlara vatandaşların sorunlarını en aza indirmek için getirildik. Bugün sabahtan beri bir çok telefon aldım. Ege"nin değişik yerlerinden telefon alıyorum. İzmir Marmaris ve değişik yerlerden telefonlar geliyor.

Önce telefona açan kişi gerçekten karşısındaki kişinin Aydın Valisi"nin olup olmadığını merak ediyor. Karşısındakinin vali olduğuna inanan vatandaş şaşkınlığını gizleyemeyip, düşüncelerini dile getiriyor. Merakla 0 505 466 90 09 numaramı arayan vatandaşlardan olumlu görüşler aldım. Hepside bana teşekkür ettiler. Şuana kadar arayanların biri hariç hepsi meraktan aradı. Sabah saatlerinde arayan bir Aydınlı kardeşimiz ise Aydın"da yol kenarlarına, piknik alanlarına ve ormanlık alanlara çöp ve moloz dökülmemesi için denetimlerin artırılmasını istedi. Vatandaşlarımız bu tür olaylarda hemen polisimize yada jandarmaya haber vermesi durumunda çevreye zarar verenler hakkında cezai işlem yapılacaktır. Aydın"ın sorunlarının çözümü için her türlü çalışmaya yapmaya hazırız” şeklinde konuştu./iha