AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-ASİAD Başkanı Semih Menzilli ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ve Yürütme Kurulu üyeleri,  Jeofizik Mühendisleri Odası Aydın Temsilcisi Kemal Aydın, Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın Temsilcisi Kıvanç Yaşan, Mimarlar Odası Aydın Şubesi’nden Nükhet Akgönül ve Tuncer Seray, Maden Mühendisleri Odası Aydın Temsilcisi Hüseyin Turhan Altındağ, Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Mahmut Nedim Barış, Kimya Mühendisleri Odasın İl Temsilcisi Haluk Uysal, Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Ahmet Salkım, Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Haluk Demirci, Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Fikri Aydın, Gıda Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Nilgün Olan Vali Al’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretler gazetecilerin görüntü almalarından sonra basına kapalı olarak devam etti.

Aydın Sanayi ve İşadamların Derneği (ASİAD) Başkanı Semih Menzilli ziyaret sonrası gazetecielere yaptığı açıklamada “ASİAD ile birlikte 28 derneğin Ege Sanayici ve İşadamları derneği oluşturuldu. Bu derneğin bağlı olduğu Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu  (TUSKON) 150 ülkeden işadamlarını Türkiye’ye getirerek dernek üyeleriyle tanıştırdı ve 15- 20 milyar dolarlık ticaret sağlayarak  ekonomiye katkıda bulundu” dedi.

AK Parti Aydın İl Örgütü Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte Vali Al’a  tebrik ziyaretinde bulunan AK Parti İl Başkanı Sadık  Atay ise “Yeni valimize inşallah hayırlı görevler diliyoruz. Sevdiğimiz, tanıdığımız bir büyüğümüz. Aydın’a en iyi şekilde hizmet edeceğine kalben inanıyoruz” dedi.

vali-ziyaret-(8).jpg

vali-ziyaret-(14).jpg