Aydın’daki valilik görevini geçtiğimiz günlerde devralan Kerem Al’ın Söke’ye ilk ziyareti bugün saat 18.00’de açılışı yapılacak Tarım, Sanayi ve Ticaret Panayırına oldu. Programının yoğunluğu nedeni ile akşam saatlerinde yapılacak açılaşa katılamayacağını belirten Aydın valisi Kerem Al; Söke’ye gelip, panayırı gezerek Sökelilerin gönlünü aldı.
Aydın valisi Kerem Al’ı ziyaretinde İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tolga Baş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Ege ve Akdeniz Bölgeleri Genç iş Adamları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) Başkanı Efkan Ceylan, Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD ) Başkanı Derya Semerci ve SÖGİAD yönetim kurulu üyeleri, Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş ve bazı esnaf oda başkanları karşıladı. 
Açılışa hazırlanan ve Çarşamba Pazar yeri alanında kurulan Söke Tarım, Sanayi ve Ticaret Panayırını gezen Aydın Valisi Kerem Al; panayır ve panayırda yer alan ürünler hakkında bilgiler aldı. Başka programı nedeniyle Kuşadası ilçesine geçmek üzere Söke’den ayrılan Vali Al, “Söke’yi az çok biliyorum. Daha önce buralarda müfettiş olarak bulundum. Söke güzel ve bereketli topraklara sahip bir ilçe. Dileğim o ki bereketli topraklar bir rehavet yaratmasın ve girişimci ruhta bu bereketli topraklara daha fazla değer katsın. Söke’nin yeterli sermaye birikimine müsait bir potansiyeli var. Bu sermayenin bir ivme kazanıp, doğru değerlendirilmesi lazım. Söke’ye iyi dileklerimi sunuyorum” dedi.