Alışverişten Anlayan Cömert Kart sloganıyla ses getiren kampanyalar gerçekleştiren VakıfBank Worldcard, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da '81 İle 81 Otomobil' hediye etti. Bu yıl ayrıca sosyal paylaşım sitesi Facebook'u bu kampanya kapsamında 82. il ilan eden VakıfBank, 1 otomobili de bu site üzerinden hediye etti. 82 talihli düzenlenen törenle otomobillerine kavuştu.

Kredi kartları pazarında hızla büyüyen VakıfBank, gerçekleştirdiği kampanyalarıyla müşterilerine de büyük kazanç sağlıyor. Bu yıl 10 Şubat 2012 - 31 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen '81 İle 81 Otomobil' kampanyasında her 50 TL'lik alışverişleri karışlığında 1 çekiliş hakkı elde eden VakıfBank Worldcard müşterilerinden 81'i otomobil kazandı. Ayrıca VakıfBank'ın 82. il ilan ettiği Facebook'taki uygulamaya katılan takipçilerinden de 1 kişi, çekiliş sonucunda otomobil sahibi olmaya hak kazandı. Böylelikle VakıfBank Worldcard, 82 kişiyi 2012 model Volkswagen Golf marka otomobil sahibi yaptı.

Kampanya kurgusuna göre, VakıfBank Worldcard müşterisi olmayanlar kart sahibi olmak için yaptıkları başvuru karşılığında 5 çekiliş hakkı; kart sahipleri ise yaptıkları her 50 TL harcama karşılığında 1 çekiliş hakkı kazandı. Facebook üzerindeki uygulamayla kart başvurusu yapanlar ise 10 çekiliş hakkının sahibi oldu. 17 Haziran 2012 tarihinde Milli Piyango İdaresi denetiminde ve halka açık olarak yapılan çekilişle 82 talihli belirlendi.

82 talihlinin otomobillerine kavuştuğu ödül törenine VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Özcan ve VakıfBank Kredi Kartları Başkanı Meriç Kaytancı katıldı. Kaytancı, törende yaptığı konuşmada kampanyaya katılan herkesin otomobil kazanma şansı olduğunu ancak daha fazla harcama yapanın daha fazla çekiliş hakkı elde ettiğini belirterek 'Tabi bu kampanyaların amacı, kredi kartı müşteri ve işlem adedimizi artırmak… Zaten kampanya döneminde aylık işlem adedimiz 10 milyonun üzerine çıktı. Kampanyamız 31 Mayıs 2012 tarihinde sona erdi fakat büyümemiz devam ediyor. Hatta 2012 yılında yüzde 19 artış ile işlem adedini en çok artıran banka olduk' diye konuştu. Kaytancı, kampanya sonuçlarından hem VakıfBank'ın hem de müşterilerinin memnun olduğunu söyledi.

Tören sonunda otomobillerini teslim alan talihliler, bugüne kadar kredi kartı kullanımı sonucunda ilk kez bu kadar büyük bir ödül aldıklarını söylerken, kendilerine bu şansı veren VakıfBank'a teşekkür ettiler.