SKYTÜRK'te ekrana gelen 'Kamuran Tapul ile Kırmızı Halı' programına konuk olan Zafer Algöz, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 'Yıldız' isimli bir avukatı canlandırıyor.

Diziye vatandaşların gösterdiği ilginin rol almaya başladığı ilk günlerde kendisini şaşırttığını anlatan Zafer Algöz, sokakta da kendisine en çok sonraki bölümlerde ne olacağının sorulduğundan bahsetti.

Algöz, "Genelde sokakta 'dizinin bundan sonrası ne olacak' hep bunu öğrenmeye çalışıyorlar. Ama ben mesela bu mantığı anlamıyorum. Benim çok sevdiğim bir dizi olsa ondan sonra ne olacağını senarist bana 'Gel ben sana anlatayım' dese, ben derim ki 'aman anlatma'. Biz de bilmiyoruz. Belki de dizinin güzel olan tarafı bu" diye konuştu.

İNGİLTERE'DE SOKAK BOŞALIYORMUŞ

Zafer Algöz, dizinin ölçülmüş olan reytinglerin de çok üzerinde bir reytinge sahip olduğu düşüncesini izleyenlerle paylaştı. Algöz, "Çünkü müthiş bir etkisi var. Kendim gözlerimle gördüm. İngiltere'de sokağın boşaldığını gördüm. Türklerin yoğun olduğu bir cadde vardı, orada perşembe akşamları gittikleri kafelerde tebeşirlerle camlara 'Kurtlar Vadisi dev ekranda' diye yazıyorlar. Giriş 2 pound, sinema seyreder gibi seyrediyorlar" dedi.

Zafer Algöz, taksi şoförlerinin de perşembe akşamları Kurtlar Vadisi nedeniyle az iş aldıklarını kendisine söylediklerini belirtti.

Vatan