AYDINPOST HABER/Murat UÇKAÇ-Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili adayı Ali Uzunırmak, seçime sayılı günler kala çalışmalarına son sürat devam ediyor. Dün gece TOKİ ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir kahvede halkla buluşan Uzunırmak Aydın’ın en iyi ve en bilgili siyasetçisinin kendisi olduğunu söyledi.
İlk olarak uzun bir araç konvoyu ile TOKİ’ye giden Uzunırmak, “İnsanlık var olduğundan bu güne kadar 2 duygunun peşinde koşmuştur. Bunlardan biri adalet diğeri ise refahtır. Ülke yöneticilerinin görevi insanları rafah içerisinde adaletle yönetmektir. Türk halkına çok güzel yalan söylüyorlar, dağıtılan bildirilerimizi iyice okuyunuz. 8,5 yılda AK Parti iktidarının yaptıkları teker teker orada açıkladık.
 
 
Başbakanın morali pankartı görünce bozuldu
 
Geçtiğimiz günlerde bir dizi açılış için Devlet bütcesini kullanarak Aydın’a açılış adı altında mitinge gelen Başbakan, MHP’liler olarak il binamıza astığımız pankartı görünce morali bozuldu ve Doğumevini açmadan gitti.
Erdoğan Kasımpaşa’dan taşınırken 100lük doç kamyon ile taşındı, kendisi çocuğunun, dostu Remzi Gül tarafından verilen bursa üniversite okuduğunu söyledi ama şimdi o çocuk büyüdü ve pırlanta dükkanlarına ortak oldu. Bunların istikrar sürsün Türkiye büyüsün demekle neyi kasdettiklerini anlamak hiçte zor değildir. 
İstikrar sürsün Aydın büyüsün diyen bir siyasetci bu kadar utanma duygusundan yok olamaz. 8,5 yılda Aydın’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki vekil sayısını 8 den 7 ye düşürdüler hangi istikrar sürecek, hangi Aydın büyüyecek merak ediyorum doğrusu.
Türkiye’de 15-20 yıl önce Aydın refah düzeyinde kişilerin yaşadığı 7.sıradaki  bir ildi. Günümüzdeki ise bu sıra 42 oldu ve Aydın emekliler şehri haline geldi.

 
TOKI ile Başbakan övünüyor
 
TOKİ için Başbakan övünüyor sanki bedava yapıyormuş gibi. TOKI’de okul yaptı, cami yaptık diye övünüyor. Mütahitin yaptığı evler TOKİ’nin yaptığı evlerden daha ucuza gelir. Bu yaptıklarının paralarını TOKİ sakinlerinden mislisiyle çıkartıyorlar. Başbakan TOKİ’yi Meclis denetleyemesin diye TOKİ’yi Meclis Denetleme Kurulundan çıkartarak Başbakanlık denetlemesine verdi. Böyle bir demokrasi olmaz ve kabul edilemez” şeklinde konuştu. 

 
TOKİ sakinleri AK Parti’li adayları şikayet etti
 
Ali Uzunırmak’ın konuşmasının ardından TOKI sakinlerinden bir bayan, “Geçen gün AK Parti Milletvekili Adayı Semiha hanım geldi. 700 lira ile geçinemiyoruz ne olacak bu Türkiye’nin hali dediğimizde bizde dalga geçercesine kendi işinizi kurun 7 bin lira kazanın diye cevap verdi” dedi.
TOKİ Dernek Başkanı Ahmet Ünal ise “Ak Parti Milletvekilimiz bizi ziyaret ettiğinde kendisine sorunlarımızı ilettiğimizde beğenmiyorsanız çekip gidebilirsiniz, biz bu kadarını yapabiliyoruz geri kalanını da siz kendi imkanlarınızla yapın diye cevap aldık. Biz bu cevabı TOKİ sakinlerine yapılmış bir hakaret olarak görüyoruz” diye konuştu.  
 
dsc_0805.jpg
dsc_0837.jpg
dsc_0839.jpg
dsc_0842.jpg
dsc_0849.20110609141407.jpg